Poldervaren.nl is een enthousiast bedrijf met een passie voor water en de boten die daarop drijven

Onze passie voor water is onstaan in de jaren zestig toen mijn vader samen met zijn broers regelmatig gingen waterskiën met hun speedboot. In de jaren tachtig waren ik en mijn broer oud genoeg om het waterskiën ook zelf onder de knie te krijgen; met onze eigen speedboot hebben we vele uren met het gezin op het water doorgebracht in die jaren. Van 2008 tot en met 2012 heb ik samen met een goede vriend een speedboot gehad en wederom ontzettend genoten van die tijd!

Peter Stavenuiter

Peter Stavenuiter is geboren en getogen in Blokker en woonachtig in de dorpskern van Blokker. Het water, het IJsselmeer en de polders hebben altijd aantrekkingskracht gehad en hij wil u graag meenemen op één van de aangeboden mooie vaartochten. Hij is 17 jaar werkzaam in de accountancy en heeft veel ervaring op financieel, administratief en fiscaal gebied; een gratis advies is dan ook zo gegeven :-).

Piet Stavenuiter

Piet Stavenuiter is geboren en getogen in Andijk totdat hij op 7-jarige leeftijd naar Blokker is verhuisd. Hij is een Westfries in hart en nieren met passie voor de bouw. Vanaf begin jaren ’40 heeft zijn vader een kaskitbedrijf gehad en dit bedrijf heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een gerespecteerd bouwbedrijf in West-Friesland. Echter, er is nu een tijd gekomen dat hij van zijn welverdiende pensioen gaat genieten en vaker op het water te vinden zal zijn.

Een stukje geschiedenis

In 2013 heeft mijn vader ook weer voor het water gekozen en een mooie tuindersvlet aangeschaft. De tuindersvlet was in 2013 in eerste instantie aangeschaft om van dienst te zijn bij het aanbrengen van beschoeing rondom waterwoningen aan het veilingpein in Medemblik. Als winterproject was mijn vader gestart met het restaureren van deze tuindersvlet. Van het één kwam het ander en met behulp van vele vrienden is deze vlet uiteindelijk een fantastische borrelboot geworden.

Met deze tuindersvlet willen wij u, uw vrienden en of familie een fantastische dag op het water bezorgen!
Als u kiest voor Poldervaren.nl heeft u de unieke mogelijkheid om gratis en voor niets adviezen te ontvangen van de schippers op hun eigen vakgebieden. Ook hierin zijn wij u graag van dienst!

Tenslotte willen wij van Poldervaren.nl  graag met u meedenken over een passende invulling van uw wensen!

Informeer naar de mogelijkheden:

T: +31625338926
I: www.poldervaren.nl
E: info@poldervaren.nl