Twiske Haven

Adresgegevens:
Noorderlaaik 4A

1511 BX Oostzaan

Kano, Motorboot, Sloep, Fluisterboot

Max 7 en meer personen

075 684 48 90

Tijd om het water op te gaan! Ervaar de natuur vanaf het water in een kano, ga lekker sportief kajakken, roeien of zeilen of relax in een fluisterboot. Onderweg kun je lekker picknicken of na afloop iets afhalen bij het restaurant aan de haven. Wij hebben voor alle leeftijden gratis zwemvesten beschikbaar.

Veilig het water op
Wij geven gratis zwemvesten aan iedereen die niet kan zwemmen. En ben je met meer kinderen (die wel kunnen zwemmen) dan volwassenen? Dan adviseren we ook om allemaal een zwemvest aan te doen. Dat geeft je meer tijd als er toch eentje in het water valt. Je ontvangt van ons altijd een vaarkaart met ons telefoonnummer. Kom je in de problemen? Dan kun je ons altijd bellen en dan komen we je halen.

Hond ook mee
Vind je hond het ook leuk in de boot? Dan mag hij van ons mee. Uiteraard vragen we je wel de boot weer schoon terug te brengen en niet met de hond los uit te stappen op plekken waar dit niet is toegestaan, op strandjes of waar koeien lopen.

Met een groep het water op !
Ook leuk als groepsactiviteit! Ga samen op sloepenspeurtocht met leuke opdrachten en quizvragen. Liever iets sportiever? Kies de kanonatuurtocht, zeilregatta of watersportdag. En voor de landrotten in je groep boek je een leuke activiteit op het land zoals boogschieten, boerengolf of een terras quiz.