Sloepvrienden Amsterdam

Adresgegevens:
-

Amsterdam

Sloep

Max 7 en meer personen

020-210 10 99

Varen door de grachten van Amsterdam met een sloep of salonboot is een betoverende ervaring die je de stad op een unieke manier laat beleven. Of je nu kiest voor een knusse sloep of een elegante salonboot, de charme van het water brengt een extra dimensie aan je ontdekkingstocht door de hoofdstad.
Terwijl je rustig over de kronkelende grachten van Amsterdam glijdt, word je omgeven door een harmonieus samenspel van historische architectuur en hedendaagse energie. De grachtenpanden met hun trapgevels en kleurrijke gevels lijken wel te dansen langs de kade terwijl je voorbijvaart. Het kabbelende water draagt bij aan de ontspannen sfeer, waardoor je je even kunt onttrekken aan de bruisende drukte van de stad.

Een sloep van Sloepvrienden biedt de perfecte gelegenheid om samen met vrienden te genieten van een informele en gezellige tijd. Je kunt je eigen koers bepalen en op de meest pittoreske plekjes aanmeren. Onder genot van een hapje en drankje geniet je van de prachtige grachten.
Voor een meer verfijnde ervaring is een salonboot een uitstekende keuze. Met zijn stijlvolle inrichting en comfortabele zitplaatsen biedt de salonboot een intieme ambiance. Het is alsof je dineert in een drijvend restaurant, terwijl de stad aan je voorbijtrekt. Dit is een geweldige optie voor speciale gelegenheden of romantische uitjes.