Genieten op de Vecht

Adresgegevens:
Ossenmarkt aan de lange steiger

Weesp

Sloep

Max 7 en meer personen

06-21 98 26 24

Bootverhuur Genieten op de Vecht
Ontdek je de schilderachtige rivier de Vecht door een boot te huren bij Genieten op de Vecht. Kies uit een vloot van huur boten, waaronder Elektrische sloepen en een reddingssloep, geschikt voor elk gezelschap en elke gelegenheid.

Stap aan boord en ontdek de imposante omgeving en groene oevers. Laat je verrassen door verborgen juweeltjes die alleen vanaf het water te bereiken zijn. Geniet van een heerlijke picknick aan boord of leg aan bij een van de gezellige restaurants langs de waterkant voor een culinaire ervaring.

Bij Genieten op de Vecht staat veiligheid voorop. Onze boten worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden, en we voorzien je van alle benodigde instructies en veiligheidsuitrusting voor een zorgeloze vaartocht.

Reserveer nu je boot bij Genieten op de Vecht en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur op de Vecht. Kom en ontdek de magie van Weesp vanaf het water!

Een elektrische sloep huren bij Genieten op de Vecht biedt een stille, milieuvriendelijke manier om te genieten van de schilderachtige omgeving zonder geluidsoverlast of vervuiling, terwijl je profiteert van moderne voorzieningen en comfort.