De Krom sloepverhuur

Adresgegevens:
Oosteinde 6

2969 AS Oud-Alblas

Sloep

Max 5 - 6 personen

0184 69 12 82

Onze boten bieden ruimte voor 6 personen (verzekeringstechnisch is het aantal personen wat in onze boten mag niet aan te passen, indien u met meer dan het toegestane aantal personen bent kunnen wij de boot helaas niet meegeven). Huisdieren m.u.v. geleidehonden (op vertoon van pasje) zijn niet toegestaan in onze boten.

De boten kunnen alleen online gereserveerd worden en met iDeal afgerekend, gebruik de gele sloep reserveer knop! Let er wel op of u de boot op het hele of op het halve uur wilt reserveren, dit kunt u zien aan het type boot wat u reserveert.

Bij slechte weersomstandigheden kunnen we de boot kosteloos omzetten naar een andere datum, mits 2 uur voorafgaande aan uw reservering geannuleerd. Annuleren brengt kosten met zich mee. Uw bevestiging van de iDeal betaling is tevens uw factuur.

De max. snelheid is 6 km p.u.: overtredingen zijn voor eigen risico. Varen geschiedt geheel op eigen risico.

Wilt u de dag op het water perfect maken? Boek online ook een heerlijke borrelplank of verkoelende drankjes. Natuurlijk kunt u na het varen ook neer ploffen op ons terras voor lunch, borrel of diner.