Bootjes en Broodjes

Adresgegevens:
Blauwpoortsbrug 1 - Brugwachtershuisje

2312 GA Leiden

Sloep

Max 7 en meer personen

+31622610552

Een sloep huren in Leiden: eenvoudig en comfortabel
Huur een van onze sloepen en vaar heerlijk door de Leidse grachten of naar de prachtige Kagerplassen! Onze sloepen zijn elektrisch, stil, goed wendbaar en gemakkelijk te bedienen. Een vaarbewijs is niet nodig.

Lekkers aan boord
Maak uw vaartocht compleet met een keuze uit onze smakelijke broodjes en een lekker drankje. Of kies uit ons assortiment gebak of borrelhapjes. Bij uw online boeking kunt u direct een keuze maken uit ons aanbod.

Zelf varen
Onze sloepen bieden plaats aan 6, 8 of 12 personen. De schipper moet minimaal 21 jaar zijn (geldige legitimatie vereist). We helpen u voor vertrek op weg met een heldere uitleg over het varen, de regels op het water en de mooiste routes. In onze meertalige audio-app, waarvoor u bij uw boekingsbevestiging een code ontvangt, kunt u tijdens uw vaartocht op uw eigen device route-informatie beluisteren en bekijken in een door uw geselecteerde taal. Ook biedt de app een extra wandelroute door de historische binnenstad en is deze te gebruiken als stadsplattegrond.

Boeken
U boekt en betaalt uw sloep direct online. Zorg dat u ca. 15 minuten voor de gereserveerde vertrektijd aanwezig bent op de Blauwpoortsbrug 1 in Leiden. De borg betaalt u vlak voor vertrek bij het afhandelen van de administratie. De borg bedraagt € 150 (aanbetaling op het eigen risico van € 250) en kan contant of via pin worden voldaan. Als u de borg pint en de boot in dezelfde goede staat terugkomt, pinnen wij de borg direct terug op uw rekening.