Aemstel Boating

Adresgegevens:
Kantoor (bij Geniet aan de Amstel ) - Marktplein 2a

1421 AC Uithoorn

Sloep

Max 7 en meer personen

0297-820885

Of je nu met vrienden, collega’s of familie gaat varen, bij Aemstel Boating bent u aan het juiste adres. Aemstel Boating is gevestigd in de haven van Uithoorn, direct gelegen aan de Amstel. Bij Aemstel Boating in Uithoorn kun je een boot huren en begin je uw vaartocht. Langs de Amstel staan diverse herenhuizen en verschillende molens, meer dan het bekijken waard. Het is dan ook niet zo vreemd om vanuit Uithoorn een luxe sloep te huren om op die manier vanaf de Amstel van al dit fraais te genieten.

Aemstel Boating is gelegen midden in het Groene Hart van Nederland. Vanuit Uithoorn vaar je over de Amstel, daarbij kun je de diverse plassen eenvoudig bereiken. Denk aan de Braassem, Nieuwkoopse plassen, de Westereinder, de Kaag en natuurlijk de Vinkeveense plassen. Dit is pas echt relaxen, samen varen, zon, water en een zwoel briesje. Wil je niets missen begin dan met het huren van een bootje in Uithoorn. Het huren van een fraaie sloep doe je natuurlijk bij Aemstel Boating.

Langs de diverse riviertjes komt u een veelvoud aan restaurants tegen waar u aan kunt leggen voor een verkoelend drankje met versnapering. Natuurlijk kunt u ook uw eigen catering meenemen aan boord. Bij Aemstel Boating kan het allemaal. Na een heerlijke dag varen terug in de haven van Uithoorn, dan kunt u nog even nagenieten aan de horeca boulevard, deze is direct gelegen aan de haven en de Amstel.

Is het onverwacht toch slecht weer, bij Aemstel Boating kunt u altijd kosteloos annuleren.

Een sloep huren begint in Uithoorn – Aemstel Boating